Webinar: Batarya Malzemelerinin Attension Kuvvet Tensiyometre Kullanılarak Optimize Edilmesi Ve Üretimde Verimin Arttırılması

Pil Üretim Sürecinizin Daha Verimli ve Optimal Yönetilebilmesinde Kuvvet Tensiyometri Yönteminin Rolünü Öğrenmek İçin 7 Şubat'taki Webinara Davetlisiniz

Yenilenebilir enerji kullanımının artmasıyla birlikte yüksek performanslı bataryalara olan talep giderek artmakta. Yüksek performans gereksinimi bir yana, bataryaların pazara sürülmesini etkileyen faktörlerden biri de üretim sürecidir. Bu sürece kuvvet tensiyometri yönteminin dahil edilmesiyle malzeme optimizasyonu ve kalite kontrolüne yönelik çözümler sağlayabilirsiniz.

Biolin Scientific’in düzenleyeceği “Batarya Malzemelerinin Yüzey Gerilimi Ölçüm Cihazı Kullanılarak Optimize Edilmesi Ve Üretimde Verimin Arttırılması” isimli webinarda, kuvvet tensiyometri yöntemi kullanan Attension Sigma 700 Yüzey Gerilimi Ölçüm Cihazının üretim aşamalarındaki kritik rolünü öğrenebilirsiniz. Pil bulamacının (slurry) optimizasyonu ve kalite kontrolü, elektrolit kalite kontrolü, elektrot ve ayırıcılarda (seperator) elektrolit alımı süreçlerinin geliştirilmesiyle ilgileniyorsanız 7 Şubat Çarşamba tarihli Webinar'a kaydınızı buradan yapabilirsiniz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.