Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK'ya Parr Instrument 6400 Oksijen Bomba Kalorimetresi Kurulumu

Türkiye Taşkömürü Kurumu yeni oksijen bomba kalorimetreleri Parr Instrument 6400 ile kalite kontrol analizlerini daha hassas, daha hızlı ve daha tekrarlanabilir bir seviyeye taşıyor

Türkiye Taşkömürü Kurumu Test ve Ölçümleme Şube Müdürlüğündeki Parr Instrument 6400 model Tam Otomatik Oksijen Bomba Kalorimetresi kurulumumuzu ve kullanıcı eğitimlerimizi tamamladık. Kalite kontrol analizlerini hassas, tekrarlanabilir ve minimum operatör müdahelesiyle gerçekleştirmek isteyen TTK, cihaz parkını yine Parr kalorimetre sistemini tercih ederek arttırmaya devam ediyor.

Parr Instrument Company 6400 kalorimetre sistemiyle kömür ve kömür türevi numunelerinizde kalorifik değer ölçümlerinizi gerçek izoperibol çalışma prensibi ve dahili dokunmatik ekranlı işletim sistemi sayesinde en yüksek hassasiyet ve tekrarlanabilirlikte, 8 dakikadan kısa bir sürede ve tüm standart metotlara uyumlu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dahili sabit kova ve sabit bomba teknolojisi sayesinde bir sonraki analize operatör müdahelesi olmadan, bir dakikadan kısa bir sürede hazır hale gelebilen 6400 kalorimetre sistemi, halojen dirençli bomba reaktörü seçeneği ile halojen içerikli numunelerin analizine de imkan sunar.

Oksijen bomba kalorimetrelerinin pazardaki tartışmasız lideri Parr Instrument Company modellerine, Türkiye tek yetkili temsilcisi olan Terralab Laboratuvar güvencesiyle ulaşmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.