Yeni Micromeritics AccuPyc III 1350

Micromeritics’ten düzensiz şekilli katıların yoğunluk ölçümlerinde devrim niteliğinde bir yenilik!

Gaz Piknometrisinde Çıta Yükseliyor

Katı malzemelerle çalışırken yoğunluklarını bilmek son derece önemlidir. Ancak, düzensiz şekilli katıların yoğunluğunu, porozitesini ve yüzey alanını geleneksel yöntemlerle isabetli şekilde ölçebilmek oldukça zordur. İşte tam da bu noktada, gaz piknometreleri isabetli ölçümler için güvenilir bir çözüm sunar.

Yeni AccuPyc, tekrarlanabilirliği  arttıran AccuTemp termoelektrik sıcaklık kontrol teknolojisiyle, analiz süresini diğer piknometrelere göre %30 azaltır. Menteşeli, kendiliğinden ayarlanan süngü kapak tasarımı hazne hacmini her ölçümde kolaylıkla sabit tutarak tekrarlanabilir sonuçlar elde etmenizi sağlar. Çok hızlı alışacağınız bir arayüze sahip Breeze dokunmatik ekranıyla ve geliştirilmiş Metot Kütüphanesiyle Yeni AccuPyc, kullanması en kolay piknometrelerin başında geliyor.

Micromeritics’in sunduğu daha hızlı, daha isabetli ve daha kullanışlı piknometre teknolojisi; pil, katkı maddeleri, katalizör, seramik, farmasötik, metal tozları, kaplamalar, madencilik, polimerler ve kompozit malzemeler gibi pek çok alandaki uygulamalarıyla bilim insanlarının ve çalışanların analitik süreçlerine büyük katkılar sunmaya devam ediyor.

Daha fazla detay için ürün sayfasını inceleyebilir ve bize ulaşabilirsiniz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.