Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle, tarım, gıda ve tüketici ürünleri sektöründe uluslararası ölçekte muayene ve denetim hizmetleri sağlayan müşterimize Elementar BiovisIONHoney model EA-IRMS cihazımızın kurulumu başarıyla tamamlanmıştır.
Elementar BiovisION Honey sistemiyle doğada bulunan ve balda olması muhtemel C3 (pancar şekeri, pirinç şekeri vb.) ve AOAC 998.12 metoduyla tam uyumlu C4 (mısır şurubu, şeker kamışı vb.) şeker gruplarının izotop oranı tayinini en hassas şekilde yapabilmektedir. Sistemimizle birlikte C3, C4, oligosakkarit grubu, şeker grubu (fruktoz, glukoz, maltoz, maltotrioz vb.) analizleri yapılarak, tağşişe katkıları ortaya çıkarılabilmektedir.Bununla birlikte EA-IRMS sistemleriyle yapılan bu analizlerle coğrafi kökenlerine veya daha yaygın olarak bilinen adıyla menşelerine bağlı olarak ürünlerin kıymetlerinin de ortaya çıkarılması sağlanmaktadır.
Bal, meyve suyu, aroma, zeytinyağı, sirke, pekmez ve şarap ürünleri için özel geliştirilmiş teknolojiler ve gıda sektörüne özel çözümlerimiz için bize ulaşabilirsiniz.
İlgili ürünler
Elementar BiovisION Honey
Yüksek sıcaklıkta yanma kimyası konusundaki kapsamlı bilgisiyle BiovisION Honey, diğer bal test teknolojilerine göre önemli ölçüde daha güvenilir ve daha basit bir çözüm sunarak baldaki yaygın katkı maddelerinin tespitini her zamankinden daha hızlı, daha ucuz ve daha kolay hale getiriyor.