Bir laboratuvar daha gıda analizleri için Elementar BiovisION Honey sistemini seçti

Balda tağşiş ve gıda analizleri için Elementar BiovisION Honey sistemini kullanan laboratuvar sayısı gün geçtikçe artıyor.

Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle, tarım, gıda ve tüketici ürünleri sektöründe uluslararası ölçekte muayene ve denetim hizmetleri sağlayan müşterimize Elementar BiovisIONHoney model EA-IRMS cihazımızın kurulumu başarıyla tamamlanmıştır.

Elementar BiovisION Honey sistemiyle doğada bulunan ve balda olması muhtemel C3 (pancar şekeri, pirinç şekeri vb.) ve AOAC 998.12 metoduyla tam uyumlu C4 (mısır şurubu, şeker kamışı vb.) şeker gruplarının izotop oranı tayinini en hassas şekilde yapabilmektedir. Sistemimizle birlikte C3, C4, oligosakkarit grubu, şeker grubu (fruktoz, glukoz, maltoz, maltotrioz vb.) analizleri yapılarak, tağşişe katkıları ortaya çıkarılabilmektedir.Bununla birlikte EA-IRMS sistemleriyle yapılan bu analizlerle coğrafi kökenlerine veya daha yaygın olarak bilinen adıyla menşelerine bağlı olarak ürünlerin kıymetlerinin de ortaya çıkarılması sağlanmaktadır.

Bal, meyve suyu, aroma, zeytinyağı, sirke, pekmez ve şarap ürünleri için özel geliştirilmiş teknolojiler ve gıda sektörüne özel çözümlerimiz için bize ulaşabilirsiniz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.