BIOMED 2024'ü Geride Bıraktık

Terralab olarak 1-3 Kasım 2024 tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi Kartepe Park Otel'de düzenlenen 28. Uluslararası Biyomedikal Bilim ve Teknoloji Sempozyumuna (BIOMED 2024) katıldık.

Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Derneği ile Kocaeli Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, biyomedikal bilim ve teknoloji alanlarında temel ve uygulamalı araştırmalar yapan bilim insanlarını bir araya getirdi.

Standımızla yer aldığımız etkinlikte, ziyaretçilerimize Cellink BIO X Ekstrüzyon Temelli 3D Biyoyazıcımızı ve Biolin Scientific AB Attension Theta Lite Optik Temas Açısı Ölçüm Cihazımızı tanıtma fırsatımız oldu.

Sempozyumda ayrıca Cellink Satış ve Uygulama Direktörü Anik Islam’ın “Shaping the future of medicine: Clinical and translational research through 3D bioprinting and biodispensing” başlıklı konuşmasına ve Kıdemli Uygulama Uzmanı Flore-Anne Poujade'in Biyoyazıcı work shopuna yer verildi.

Biyomedikal alanındaki gelişmeleri desteklemeye ve sektördeki paydaşlarla iş birliğini sürdürmeye devam ediyoruz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.