Biolin Scientific’ten Optik Tensiyometrelere Bakış Açınızı Değiştirecek Bir Yenilik

Damla oluşturucu dispenserlerde tek kullanımlık başlık teknolojisiyle ilerlemeye devam eden Attension Theta, optik tensiyometrelerde hız, kolaylık ve tekrarlanabilirliğe yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Damla oluşturucu dispenserler, temas açısı ölçümü için damla oluştururken bunu istenilen hacimde yapabilmelidir. Ayrıca yapılan testler ve dolayısıyla kullanılan sıvılar değiştiğinde sıvı kontaminasyonu oluşmamalıdır. Bu kontaminasyonu engelleyecek hijyen standardını kolayca sağlayabilmek adına Attension Theta sistemlerinde yıllardır atılabilir uçlu otomatik dispenserler kullanılmaktaydı. Attension şimdi bu dispenserleri kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yeniden tasarladı ve yeni tasarımını tanıttı.

2020 Reddot Tasarım Ödüllü ThetaFlex sistemden esinlenerek Attension teknik ekipleri tarafından geliştirilen yeni otomatik dispenser, sadece görsel değil fonksiyonel iyileşmeleri de beraberinde getiriyor. Yeni otomatik dispenser düşük yüzey gerilimine, yüksek yoğunluğa yada yüksek viskoziteye sahip sıvılarla çalışmayı ve çok küçük hacimli damlaları oluşturmayı kolaylaştırıyor.

En çok tercih edilen optik tensiyometreden biri olan Attension Theta serisi ve yenilenen dispenserler hakkında bilgi almak bize ulaşabilirsiniz.

Attension Theta serisini kendi sayfasında daha detaylı inceleyebilirsiniz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.