Watson Marlow Qdos Serisinin Yeni Üyesi H-FLO

Qdos Serisinin Yeni Üyesi H-FLO, düşük bakım maliyeti ve ekipmansız parça değişim özelliğiyle operatör güvenliğini en üst seviyeye taşıyor.

Watson Marlow, Qdos H-FLO Kimyasal Dozajlama Pompasını 600L/saat kadar yüksek akış hızına çıkmak üzere tasarladı. Üstelik geleneksel diyafram dozaj pompalarının aksine, H-FLO'nun düzgün çalışması için sürekli bakım yapmanız gereken yardımcı ekipmanlara ihtiyacınız olmayacak. Tüm proses koşullarında isabetli ve tekrarlanabilir akış sağlayan H-FLO, alet gerektirmeden değişen parça ve başlıklarla yardımcı ekipman ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor. Ayrıca bir sonraki bakıma kaç döngü kaldığını gösteren sayacı sayesinde, bakımlarınızı iş akışı içinde programlayabilmenize olanak tanıyor. Bu şekilde, peristaltik pompaların bakımı sırasında sekteye uğrayan proseslerin süresini en aza indirmenizi sağlıyor. Dolayısıyla operatör güvenliğini arttırırken sahip olma maliyetinizi son derece azaltıyor.

Qdos Serisinin tüm cihazlarındaki üstün isabet oranı ve güvenilirliğin yanı sıra, çok daha fazla pompa başlığı ve tubing çeşidiyle birbirinden farklı sıvılarla ve akış hızlarıyla  çalışmanıza izin veren H-FLO, bu sayede içme suyundan atık suya, madencilik ve cevher işlemeden kimyasal uygulamalara, yiyecek ve içecek üretim süreçlerine, farklı alanlardaki uygulamalarınıza doğru şekilde çözüm üretebiliyor. 7 bar (102 psi) basınca ve 600L/saat akış hızına çıkmanıza izin veren güvenli yapısıyla, dezenfektan, koagülant, flokülant, asit/alkali, madencilikte kullanılan reaktif maddeler ve yüzey aktif maddelerle çalışabilmenizi sağlar.

Tüm bunlara ek olarak, tek bir gövdeye uyumlu bir çok pompa başlığı sayesinde çeşitli başlıkları kolaylıkla, güvenle ve doğru şekilde pompa gövdesine takıp çıkartabilirsiniz. Sızdırma dedektörleri kullanan RFID pompa başlığı tanıma teknolojisi, başlık değişimi sonrasında kimyasal madde sızıntısını önler ve operatörlerinizin güvenliğini sağlar.

Qdos H-FLO hakkında daha fazla bilgi almak bize ulaşabilir, tüm sorularınızı iletebilirsiniz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.