Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları Parr Instrument Company 6400 Kurulumu

Katı atık yönetimi ve atıktan enerji üretimi çalışmalarında ülkemizin önde gelen firmalarından Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş.’ye sağladığımız Parr Instrument Company 6400 Tam Otomatik Gerçek İzoperibol Kalorimetre sistemi kurulum ve kullanıcı eğitimleri tamamlanarak etkin bir şekilde devreye alınmıştır.

Gerçek izoperibol ceketi sayesinde ortam koşullarından bağımsız olarak çalışma imkânı sağlayan 6400, özellikle halojen içeren numuneler ile gerçekleştirilen çalışmalar için elzem olan halojen dayanımlı bomba reaktör seçeneğine sahiptir.

Buna ek olarak, analiz sonrası otomatik durulama özelliği ile yüksek analiz sayısına sahip laboratuvarlarda operator yükünü büyük oranda azaltarak kolay bir kullanım sağlar.Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ve değerli kullanıcılarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.