12. İlaç Kimyası Kongresine Katıldık

7 – 10 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 12. İlaç Kimyası Kongresini tamamladık. Kongre boyunca standımızı ve Workshop’umuzu ziyaret eden değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Bu yıl Antalya’da düzenlenen 12. İlaç Kimyası Kongresine ekibimiz ve ilaç süreçlerine dair çözümler geliştiren cihazlarımızla katıldık. Optik temas ölçüm cihazımız Biolin Scientific Attension Theta Lite, solvent uçurma sistemi Biotage Turbovap ve gelişmiş flash kromatografi sistemi Biotage Selekt ile standımızdaydık. 9 Mart Cumartesi günü Uğur Fidansoy’un sunumuyla gerçekleşen “Sentezden Saflaştırmaya İlaç Prosesleri” konulu Workshop’umuzu gerçekleştirdik. Burada cihazlarımızın ilaç proseslerine yönelik çeşitli uygulamalarını detaylı bir şekilde anlatma ve sizden gelen soruları yanıtlama şansımız oldu.

Hem mevcut çözüm ortaklarımızı yeniden görebildiğimiz, hem de yeni bağlantılar kurduğumuz bu güzel organizasyon, katılımcıların yoğun ilgisi sayesinde verimli ve dolu dolu geçti. Bir sonraki İlaç Kimyası Kongresinde buluşmak dileğiyle.

İlgili ürünler

Aklınızda soru işareti kalmasın.

İletişim bilgilerinizi bırakın, size ulaşalım.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Sürdürülebilir fayda.

Müşterilerimizin değer zincirlerini anlayarak, doğru tanımlanan ihtiyaçlar için doğru konfigüre edilmiş çözümler sunuyoruz. Satış ve sonrası süreçlerde 25 yıllık birikimimizi müşterilerimizin memnuniyetini oluşturmaya yanstıyoruz.

İletişim

Sizin ihtiyaçlarınızı ve amaçlarınızı özümsemek için sizi dinliyoruz.

Uzmanlık

Süreçlerinizi istediğiniz noktaya taşıyacak çözümü oluşturuyor ve sürekliliğini sağlıyoruz.

Güven

Güvenilir sonuçlara en verimli şekilde ulaştıracak rotayıbirlikte oluşturuyoruz.